Oltópont

Kedves Betegeink!

2022.07.05-től a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézetben már nincs oltópont. Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet a kijelölt oltópont.

Elérhetőség: 06-56-503-603

Kedves Betegeink!

Mostantól már minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten időpontot foglalni az oltására. Kérjük, hogy kitöltött és aláírt hozzájáruló nyilatkozatot hozza magával, mely letölthető itt

Érvényes regisztrációval rendelkező 16-18 évesek is tudnak online időpontot foglalni az oltásra. Az oltás feltétele a kitöltött és aláírt szülői hozzájárulási nyilatkozat, mely letölthető itt. A szülő személyes jelenléte – jelen jogszabályi környezetben – ajánlott, de nem kötelező.

Érvényes regisztrációval rendelkező 12-15 évesek is tudnak online időpontot foglalni az oltásra. Az oltás feltétele a kitöltött és aláírt szülői hozzájárulási nyilatkozat, mely letölthető itt. A szülő személyes jelenléte kötelező!

A 2. és 3. oltásra az előzetesen kiállított oltási igazolást (nem a védettségi igazolvány) hozza magával!

A 2. és 3. oltás feltétele a kitöltött és aláírt hozzájárulási nyilatkozat, mely letölthető itt.

Az időpontfoglaló elérhetősége, mely a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet oltópontjaira is foglalható:

Amennyiben az időpont foglaláshoz segítségre lenne, szüksége hívja az alábbi telefonszámot:

06-56 /550 – 439

Az időpontfoglalás menetét megtekintheti az alábbi videóban:

Az időpontfoglalót a kórházi oltópontokon történő oltásokra lehet használni.

Az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak. Majd kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen és ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Fontos tudni, hogy mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A foglalásnál érdemes arra is gondolni, hogy az egy hónap múlva esedékes második oltást is ugyanazon a kórházi oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, sőt az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. A foglalás visszaigazolása ki is nyomtatható.

Kérjük, hogy aki a megadott három nap valamelyikén szeretne oltást kapni, az mielőbb foglalja le az időpontot!

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg! Az oltásra vigye a személyi igazolványát, a TAJ-kártyát, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást.

Kérjük a regisztráltakat, hogy ha már foglaltak online időpontot és a háziorvosuk is hívja önöket oltásra, akkor jelezzék a háziorvosnak, hogy már van időpontjuk kórházi oltópontos oltásra! Így a háziorvos másnak tudja felajánlani a vakcinát.

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk kedves Betegeinket, hogy az intézményben továbbra is az előjegyzéseknek és a kiírásoknak megfelelően változatlanul látjuk el betegeinket!

 

Koronavírus – hivatalos és hiteles tájékoztatás

  • A magyar kormány operatív törzset hozott létre az új koronavírus elleni küzdelem érdekében.
  • Az operatív törzs honlapján hiteles és naprakész információk találhatók a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről panaszok esetén: https://koronavirus.gov.hu
  • Kérdések feltehetők a nap 24 órájában működő ügyeleti központnak telefonon, a 06 80 277 455 és a 06 80 277 456 ingyenesen hívható számokon, illetve
  • Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) az országos tiszti főorvos vezetésével részt vesz az operatív törzs munkájában.